قدیمیترین میدان کرمانشاه به ساماندهی نیاز دارد
به گزارش تسنیم، بسیاری از شهروندان کرمانشاهی در هنگام عبور از میدان مرکزی شهر به نام میدان آزادی که به گاراژ معروف است نابسامانی آن را مشاهده میکنند اما تکراریترین و البته دردناکترین صحنه قابلمشاهده در میدان آزادی فروش داروهای خاص است. در حال حاضر سالها از زمان احداث این میدان میگذرد و روزبهروز شاهد افزایش حجم ترافیک و فعالیت حرفهها و مشاغل کاذب در این ناحیه هستیم و مشاهده این منظره، به هر رهگذر حس ناخوشایندی میبخشد.
در معرض تهدید قرار دادن امنیت اجتماعی شهروندان
یک شهروند کرمانشاهی با بیان اینکه برای ساماندهی میدان مرکزی شهر ایستگاههای تاکسی و اتوبوس طرح خوبی بود اظهار داشت: متأسفانه رانندگان وسایل حملونقل عمومی قوانین و مقررات را رعایت نمیکنند و مسافران بهجای انتظار در سر ایستگاه در ورودی جایگاه منتظر ماشین هستند که خود سبب هرجومرج و بینظمی شهر شده است. مرادی با اشاره به اینکه سکوهای بلند ایستگاههای اتوبوس سبب سختی عبور و مرور برای افراد مسن شده است عنوان کرد: از طرفی دستفروشهای فراوان دورتادور این میدان را فراگرفته و از همه بدتر در طرفی از این میدان تجمع زیادی از دلالان که معلوم نیست در حال خریدوفروش چه چیزی هستند، عبور و مرور را برای مردم سخت و ناراحتکننده کرده است. او خاطرنشان کرد: سالهای زیادی از ساخت میدان آزادی میگذرد و در این سالها کمتوجهی به ساماندهی میدان آزادی، امنیت اجتماعی شهروندان را در معرض تهدید قرار داده و ازدحام جمعیت و ترافیک آزاردهنده در این مکان، رسیدگی به کارهای روزمره را با مشکل مواجه ساخته است. یکی دیگر از رهگذران کرمانشاهی با اشاره به منظره ناخوشایند این میدان به دلایل متعدد گفت: هر مسافر و توریستی که به کرمانشاه وارد شود، در گام نخست مجبور به عبور از این منطقه است و مشاهده اینهمه بینظمی بهنوعی شوک برای آنها محسوب میشود. قبادی به وجود معتادان و متکدیان در این منطقه اشاره کرد و گفت: داروهای داروخانهها در این منطقه توسط افرادی به فروش میرسد و هیچگونه برخوردی با این افراد صورت نگرفته و همین امر موجب ناامنی و بینظمی میدان آزادی شده است.
ساماندهی مرکز شهر توسط متولیان و دستگاههای مربوطه
علیرضا گودرزی، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه میدان آزادی شهر کرمانشاه باید بهگونهای ساماندهی شود که در خور و شأن مردم استان کرمانشاه باشد اظهار داشت: همه قسمتها یک سری متولی دارد که اگر به این مسائل میدان آزادی ورود کنند کارهای بزرگی اتفاق خواهد افتاد. او با بیان اینکه میدان آزادی، نمادی شایسته برای کرمانشاه نیست خاطرنشان کرد: میدان آزادی یک بافت قدیمی است که نیازمند ساماندهی است و فروش داروهای غیرمجاز در میدان آزادی در خور شأن مرکز شهر نیست و مسئولان بهویژه نیروی انتظامی باید به این موضوع ورود پیدا کند. مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه پخش موسیقی در میدان آزادی باید توسط اماکن نیروی انتظامی پیگیری شود خاطرنشان کرد: میدان آزادی بهعنوان قلب کرمانشاه به دلیل نزدیکی به اکثر بازارهای مهم این شهر، مرکز اصلی بسیاری از مسافرتهای درونشهری است.
نیاز به تغییر نگاه کاربری و فرهنگی در میدان آزادی
سرهنگ محمدرضا آمویی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی کرمانشاه با بیان اینکه نیروی انتظامی شاهد خریدوفروش داروهای غیرمجاز و پخش دارو در میدان آزادی کرمانشاه است اظهار داشت: روزانه طرحی توسط همکاران در پلیس مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی شهرستان کرمانشاه در میدان آزادی اجرایی و با فروشندههای مواد مخدر برخورد قانونی میشود. معاون اجتماعی نیروی انتظامی کرمانشاه با اعلام اینکه با افرادی که اقدام به خریدوفروش داروهای غیرمجاز میکنند برخورد قانونی انجام میشود بیان کرد: قبل از اقدام پلیس باید دستگاههای متولی ورود جدی داشته باشند و جلوگیری کنند از پخش داروهایی که بهجای بودن در داروخانه در میدان آزادی به فروش میرسد. او با اشاره به اینکه در خرکاری نباید با دید اقدام پلیسی به آن نگاه کرد خاطرنشان کرد: این نگاه نافی مسئولیت پلیس نخواهد شد و افراد دستگیرشده به مرجع قضایی معرفیشده و با آنها برخورد قانونی صورت میگیرد. آمویی با تأکید بر اینکه درجاهایی قانون بازدارندگی خود را ازدستداده و نیاز به یک بازنگری وجود دارد عنوان کرد: نیروی انتظامی در حیطه وظایف خود و اختیاراتی که دارد هرروز یک طرح جمعآوری در میدان آزادی را اجرا میکند و کشفیات در حوزههای قرصها و شربت متادون دارای درصد قابلقبول و چشمگیری است. معاون اجتماعی نیروی انتظامی کرمانشاه به موسیقی عرضهشده در میدان آزادی اشاره کرد و گفت: در پنجماهه گذشته آمار بسیار زیادی کشفیات در قالب سیدیهای مبتذل انجامشده اما موسیقیهای غیرمجاز در میدان آزادی نسبت به گذشته کمتر شده زیرا که استفاده از شبکههای اجتماعی بیشتر شده است.
قانونی برای بازدارندگی فروشندگان ترامادول وجود ندارد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه، با بیان اینکه قانونی در رابطه با برخورد جدی با فروشندگان غیرقانونی ترامادول وجود ندارد، اظهار داشت: حداقل هرکدام از آنهایی که در حال فروش ترامادول در سطح استان هستند 10 بار دستگیرشده و تحویل دستگاه قضایی دادهشدهاند اما متأسفانه پس از آزاد شدن دوباره به کار خود ادامه میدهند. سرهنگ علیرضا دلیری با بیان اینکه علاوه بر دارو در بحث مواد مخدر قوانین بازدارندگی خودش را ندارد، خاطرنشان کرد: در کنار خیلی از موضوعات، معضل بیکاری که آمار بالایی هم در کرمانشاه دارد جوان را بهطرف اعتیاد میکشاند و گریز از قانون را در افراد ایجاد میکند. او با بیان اینکه برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر مرزها انجام میپذیرد، بیان کرد: در تمام دستگاههای اجرایی همیشه خلایی وجود دارد اما پلیس مواد مخدر تمام تلاش خود را برای وارد نشدن مواد مخدر و دارو به مرز استان کرمانشاه انجام میدهد. رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه با بیان اینکه بهاندازهای که پلیس مسئله مواد مخدر را جدی گرفته، سایر دستگاههای فرهنگی آن را جدی نگرفتهاند، گفت: باید این را بپذیریم که دستی پنهانی، مواد مخدر را در دنیا اداره میکند که بیخ گوش ما قرار دارد، لذا اگر این مسئله را قبول داریم که این سیل به راه افتاده است، باید تمام دستگاهها آن را جدی بگیرند.